Допомога Пошук Список учасників Групи Зареєструватись Профіль Увійти, щоб переглянути приватні повідомлення | Вхід

Underground Dimension
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі

Нова тема   Відповісти    Рок-портал -> Гурти
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Abaddon

ПовідомленняНаписане: середа квітня 25, 2007 2:38 pm    Тема повідомлення: Underground Dimension Відповісти цитуючи

www.rock.te.ua/bands/under_dim
Дуже хороший івано-франківський гурт!
Є декілька мп3 записів гурту.
Раджу послухати!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
andryk

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 27, 2007 5:03 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ото я блін здивувався, коли побачив в назві стилю емо.
скоро шо не гурт, буде емошний.

я звичайно не противник, але...
Догори
Abaddon

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 27, 2007 5:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Добре що не реп Very Happy
Догори
Jerard
Site Admin

ПовідомленняНаписане: неділя квітня 29, 2007 3:42 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

andryk написав:

скоро шо не гурт, буде емошний.

вірно підмічено Wink
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Hasher-imago

ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 04, 2007 11:47 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Шо я можу сказати, от вештався гуглом і натрапив на цей форум до своєї групи...Запрошуємо всіх 15 травня до Львова у С.Далі на концерт Jane Air в яких ми та Made будуть на розігріві! ПРивіт, доречі друзям-MADE !!!
travis_made

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 14, 2007 3:18 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

і вам превед, уд, а це ти шафа, чи хто?
Marscore

ПовідомленняНаписане: неділя травня 27, 2007 2:11 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Скачав демки, класний гурт, пісня Сон зацепила))
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Mleko

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 12:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

во торба... я вже давніше собі в плеєр їх закинула... Ходжу як придурок, всіх друзів засталяю слухати... люди... ай, що мені до них... Laughing
а якщо серйозно, то це й справді вартий уваги гурт. хочу вже побачити їх 9 червня... Wink
Abaddon

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 3:22 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Mleko написав:
во торба... я вже давніше собі в плеєр їх закинула... Ходжу як придурок, всіх друзів засталяю слухати... люди... ай, що мені до них... Laughing
а якщо серйозно, то це й справді вартий уваги гурт. хочу вже побачити їх 9 червня... Wink

я також всім кидаю щоб послухали. переважно всі кажуть що нічого так. але мене дуже пре Smile
Laughing
Догори
Marscore

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 3:46 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Але особисто я вважаю, шо то не є їхня музика.....
Догори
Jerard
Site Admin

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 4:50 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

музика в них дійсно потужна.
Догори
Marscore

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 5:25 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Jerard написав:

Потужна, але не своя...
Догори
Abaddon

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 7:09 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Marscore написав:
Jerard написав:

Потужна, але не своя...

чому не своя? чому ти так думаєш? в кого ти ще чув такі пісні?
в них стиль дуже схожий на стиль гурту Bullet For My Valentine, але пісні в них свої
А починати беручи приклад з якогось хорошого гурту - це тіки поштовх до того щоб творити щось своє, не забувай, гурту тільки пів року Wink
Догори
Leave Me In Hell

ПовідомленняНаписане: четвер травня 31, 2007 9:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

і мені здається шо вони когось плагіатують.((((((
Marscore

ПовідомленняНаписане: п'ятниця червня 01, 2007 11:10 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Abaddon написав:
Marscore написав:
Jerard написав:

Потужна, але не своя...

чому не своя? чому ти так думаєш? в кого ти ще чув такі пісні?
в них стиль дуже схожий на стиль гурту Bullet For My Valentine, але пісні в них свої
А починати беручи приклад з якогось хорошого гурту - це тіки поштовх до того щоб творити щось своє, не забувай, гурту тільки пів року Wink

Та ні, проти гурти я немаю нічого проти))) Просто музика в них дуже типова.... Схожий стиль на Б.Ф.М.В.??? Та не те слово.....
А взагалі успіхів команді!!!
Догори
Abaddon

ПовідомленняНаписане: п'ятниця червня 01, 2007 2:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В україні це напевне єдиний гурт в цьому стилі. Wink
Догори
Marscore

ПовідомленняНаписане: п'ятниця червня 01, 2007 4:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Abaddon написав:
В україні це напевне єдиний гурт в цьому стилі. Wink

Не згідний!!!! Ти хочеш сказати, що А.Д. єдина емо-металкор командав Україні??? Ти шо гониш, такого не може бути, просто ти може крім них нічого нечув.... Та точно не чув..... Ті самі N.DiGiT, Які вже були на Креативі і знов будуть, нефігово рубають!
Догори
Abaddon

ПовідомленняНаписане: неділя червня 03, 2007 11:16 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Таких як А.Д. з українських команд я точно не чув. Є Second Blade of Shinobi з Кременчуга, але вони співають по англійськи.
Н-діджіт не чув, але обовязково треба!
Якщо ще якісь гурти знаєш які грають в тому ж стилі що і А.Д. (українські) - КАЖИ!!! Wink
Догори
travis_made

ПовідомленняНаписане: неділя червня 03, 2007 10:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

шинобі тоже український емометалкор, в них він даже вже фешн металкор. а ендіджіт це навіть не дуже металкор, так шо вони в порівняння не йдуть
Hasher-imago

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 04, 2007 12:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

travis_made написав:
і вам превед, уд, а це ти шафа, чи хто?
Здоров, ні то Арсен (вокал). Шо там Тернопіль?
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Рок-портал -> Гурти Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі
Сторінка 1 з 3

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі